Διεθνή

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2385 του /home/ppapinfo/public_html/connecting4caring.gr/includes/menu.inc).
  • Χατζηχρήστου Χ. (2014). «Ενισχύοντας τη συναισθηματική στήριξη των παιδιών και το θετικό κλίμα στο σχολείο και στην οικογένεια». Ομιλία σε εκπαιδευτικό Ημερήσιο Ελληνοαμερικανικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου,  Direct Archdiocesan District Office of Education, Greek Orthodox Archiocese of America, 22 Φεβρουάριος, Astoria, New York.
  • Χατζηχρήστου, Χ. (2013). «Ενισχύοντας τις θετικές σχέσεις και την ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολείο». Bιωματικό Σεμινάριο στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού και Επιμορφωτικού Σεμιναρίου «Διάλογοι για την Παιδεία και τον Άνθρωπο» που διοργανώθηκε από την Ένωση Γονέων του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου III, σε συνεργασία με τον Εθνικό Επιθεωρητή και τη Συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου III, 26-27 Απριλίου, Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ.

Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελλών ΙΙΙ.

  • Χατζηχρήστου, Χ. (2013). «Προάγοντας το θετικό κλίμα και την ψυχική ανθεκτικότητα στη σχολική κοινότητα». Προσκεκλημένη ομιλία στο Εκπαιδευτικό και Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Διάλογοι για την Παιδεία και τον Άνθρωπο». Ένωση Γονέων Ελληνικού Τμήματος Ευρωπαϊκού Σχολείου III, σε συνεργασία με τον Εθνικό Επιθεωρητή και τη Συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου III, 26-27 Απριλίου, Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ, Βρυξέλλες.

Συμμετείχαν Έλληνες εκπαιδευτικοί του Ευρωπαϊκού Σχολείου III και άλλων σχολείων στις Βρυξέλλες. Στην εισήγηση έγινε παρουσίαση του Project Συν-φροντίζω και των επιμέρους προγραμμάτων «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και «We C.A.R.E.».

  • Χατζηχρήστου, Χ. (2013). «Παιδιά και Γονείς: Ενισχύοντας αυτή τη σημαντική σχέση».  Προσκεκλημένη ομιλία στο Εκπαιδευτικό και Επιμορφωτικό Σεμινάριο «Διάλογοι για την Παιδεία και τον Άνθρωπο». Ένωση Γονέων του Ελληνικού Τμήματος Ευρωπαϊκού Σχολείου III, σε συνεργασία με τον Εθνικό Επιθεωρητή και τη Συντονίστρια του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου III, 26-27 Απριλίου, Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ, Βρυξέλλες.

Η εισήγηση αφορούσε σε γονείς. Έγινε παρουσίαση του Project Συν-Φροντίζω και των επιμέρους προγραμμάτων «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και «We C.A.R.E."

  • Χατζηχρήστου, Χ. (2012).  «Διεθνές πρόγραμμα εξειδικευμένης κατάρτισης εκπαιδευτικών και παρέμβασης για την προαγωγή του θετικού κλίματος και της ψυχικής ανθεκτικότητας στη σχολική κοινότητα». Προσκεκλημένη ομιλία. Διοργάνωση από το Γραφείο Εκπαίδευσης Ελληνικής πρεσβείας του Λονδίνου, 14 Δεκεμβρίου 2012, Wood Green, London.