Δραστηριότητες στην τάξη

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2385 του /home/ppapinfo/public_html/connecting4caring.gr/includes/menu.inc).

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του Προγράμματος "We C.A.R.E" 2012-2013, για κάθε ενότητα οι εκπαιδευτικοί εφαρμόζουν στην τάξη τους δραστηριότητες οι οποίες έχουν ως στόχο την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας σε επίπεδο  ατόμου (μαθητής, εκπαιδευτικός), και β) τάξης και σχολείου. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν ακριβείς κατευθύνσεις αναφορικά με πρακτικά θέματα (πχ. χρόνος εφαρμογής) και αναλυτικές περιγραφές σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των δραστηριοτήτων στην τάξη. Κάθε δραστηριότητα είναι  προσαρμοσμένη σε τρεις ηλικιακές βαθμίδες «νηπιαγωγείο, α και β δημοτικού», «γ, δ, ε, στ δημοτικού», «γυμνάσιο».

Οι τάξεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  συνταξιδεύουν με το Σχολικό καράβι “WeC.A.R.E.” σε νησιά – σταθμούς που εμπνέονται από την αρχαία Ελληνική γραμματεία και μυθολογία (π.χ το ταξίδι του Οδυσσέα)

Επίσης οι τάξεις που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να διαδρούν σε μικρότερες ομάδες και να μεταφέρουν στο ταξίδι τους (δραστηριότητες στην τάξη, σκέψεις και υλικό)σε εικονικό χώρο με τη χρήση του Online διαδραστικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού “Sailing for Caring” (Sailing4Caring).

Οι συμμετέχοντες στο Διεθνές πρόγραμμα We C.A.R.E 2012-2013 έχουν πρόσβαση στις αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή των δραστηριοτήτων και τη χρήση του Online διαδραστικού εκπαιδευτικού παιχνιδιού “Sailing for Caring” (Sailing4Caring) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Moodle) Ε-Learning.

Link

http://www.connecting4caring.gr/milesplus/

Παρακαλούμε εισάγετε το username/email και το συνθηματικό σας (είσοδος: αριστερά κάτω από το μενού πλοήγησης)